Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egészséges
Természetes
Gluténmentes
Laktózmentes
Hozzáadott cukor nélkül

Ennék valamit gyorsan, de mit?

- 2021. 10. 28. 18:47:11
Ennék valamit gyorsan, de mit?

Nincs időm reggelizni, de már indulnom kell. Dolgozom, megéheztem, de még nem tudok kimenni ebédelni. Edzés előtt kéne valamit ennem, de nem sokat, és hát mégse legyen hizlaló…

Veled is előfordult már hasonló? Te is tanácstalan vagy ilyenkor?

Ezen a ponton nagyon könnyen el lehet rontani a fogyókúrát vagy az egészséges életmódra való átszokást. Ügyelünk a reggelire, ügyelünk a vacsorára, sőt, még az ebédre is, de elcsúszunk egy-egy olyan nap, amikor mondjuk változott a program, elhúzódott egy tárgyalás, egy ügyintézés és hirtelen kell valamit bekapnunk.

Mi ezzel a baj?

·         Ha nem eszünk semmit, akkor bár tartjuk a diétánkat, fogyókúránkat, idegesek, feszültek leszünk, és alig várjuk a következő rendes étkezést, ami minden bizonnyal azzal jár majd, hogy alaposan – nyersen mondva – bezabálunk. Ez sem a gyomornak, sem pedig a szépen eltervezett diétánknak nem előnyös.

·         Ha eszünk valamit, megvesszük, amit épp találunk a legközelebbi kisboltban (édesség, péksütemény, előrecsomagolt szendvics stb.), az nem biztos, hogy pont egészséges lesz, illetve olyan, amire vágyunk józan eszünkkel, és ami a testünknek is jó és tápláló. Így aztán nem csak az étrendünknek oda arra a napra, hanem még egy adag bűntudattal is megküzdhetünk.

Mi a megoldás?

Mi az, amivel a gyomrunk, a súlyunk és a lelkiismeretünk is megelégszik?

Egy jó megoldás az, ha mindig van a táskánkban egy-két olyan harapnivaló, ami egyrészt nem romlik meg, nem olvad el, nem veszti el az állagát, nem is fog oszlásnak indulni és bebüdösödni a táskánkban, másrészt nem kell hozzá kiskanál, egyéb evőeszköz, nem fog kifolyni, összekenni semmit, tehát könnyen tudjuk fogyasztani – emellett egészséges és még diétába is illeszthető.

Na, ehhez kell ám a kreativitás, ugye?

Mit ajánlunk?

Álljon itt néhány olyan élelmiszer, ami praktikus ebben az esetben és nagy segítség lehet:

·         magvak: mogyoró, szotyi, kesudió, pisztácia

·         zöldség vagy gyümölcschipsek

·         gluténmentes sóspálcika

·         Superfruit szelet

Mi is az a Superfruit szelet? Nem más, mint egy gyümölcsszelet. A legtöbb diétába beilleszthető, vegán, nyers, gluténmentes, laktózmentes, paleo, tejfehérjementes - és még finom is! Négyféle íz közül választhatsz.

Jóízű és egészséges, mi kell még? :) Szerezd be, dobd be a táskádba és már mehetsz is!

Itt találod: https://elitbio.hu/index.php?route=product/list&keyword=superfruit&description=0